Hvem er RH Bilpleje?

RH Bilpleje er en stabil, troværdig og professionel samarbejdspartner for både private som erhverv. Vi har med mere end 10 års erfaring i bilbranchen stor fokus på vigtigheden i, at give vores kunder den bedste service. Som virksomhed vægter vi vores arbejde meget højt og en stor del af vores kunder er gengangere. For os er det vigtigt, at have en dialog med kunden om hans/hendes ønsker og vigtigst af alt, kundens tilfredshed.

Vi er stolte af at kunne tilbyde bilpleje i absolut topklasse. Dette er kun muligt med de helt rigtige produkter, hvorfor vi udelukkende bruger Meguiar´s professionel. Meguiar´s er blandt verdens største mærker inden for detailing produkter, og leverer de allerbedste produkter på markedet. Ikke desto mindre er de 100% biologisk nedbrydelige og vi kan derfor kalde os Bilpleje med omtanke!

Ved brug af Meguiar´s produkter til vedligehold forlænges holdbarheden på deres behandling. Vi står altid til rådighed med tips og tricks, både til den som vil gøre det selv og til den som vil vedligeholde behandlingen. Meguiar´s er blandt de største på markedet indenfor bilpleje produkter til private, såvel som professionelle, og Meguiar´s har leveret produkter siden 1901. Derfor står vi personligt inde for Meguiar´s og deres sikre kvalitet og brugervenlighed.

Hvorfor er det vigtigt med bilpleje?

Alle ved at undervognsbehandling er vigtigt for bilen, men ikke alle ved, at lakken også er lige så udsat blandt andet pga. solens stråler og vinterens salte. Derfor er bilpleje meget vigtig. 

Det yderste lag lak på bilen (klarlakken), sprøjtes på for at beskytte farven. Det er den lak der gør det muligt, at polere bilen og på den måde give en bedre beskyttelse.

Når en bil vaskes, slides klarlakken og bilen kommer til at se mat og ridset ud. Dette tillader snavs, skidt og oxider som fx flyverust og tjære, at sætte sig fast på lakken. Ved at give lakken en beskyttelse hindrer det fx flyverust og tjære i at kunne sætte sig fast i lakken og holder derved lakkens dybe glans og farve længere.

Står du med fx en bil, båd eller campingvogn som skal sælges, er det en rigtig god ide, at lade den klargøre professionelt, inden den nye ejer skal se den for første gang. Det visuelle indtryk er den vigtigste factor, når noget skal sælges. Står “den” pænt rengjort og nypoleret, stiger salgsværdien markant. Den tager sig ydermere bedre ud på billeder i forbindelse med eksempelvis en salgsannonce.

We make it shine with Meguair’s