Drømme der blev gjort til virkelighed

HIGH-END POLERING:

RH Bilpleje – High End polering er for perfektionisten. Bilen vådslibes helt mat og poleres op på ny. Dette giver overfladen helt nyt liv og en unik glans uden ridser. Poleringen afsluttes med 2 lag lakkonservering som beskytter lakken helt ultimativt. Denne fremgangsmåde er den mest eksklusive poleringsmetode, som kræver stor erfaring at udføre.

Vi har specialiseret os i High End polering af fx sorte biler som ofte er meget svære at få til at stå med den såkaldte “mirror glaze”

Kontakt os for et tilbud

FØR- OG EFTER BILLEDER:

Før/efter billeder af motor, lak, gulv og instrumentbord. Dette kan give et indtryk af forskellene

Du kan se meget af vores daglige arbejde på facebook

CHROME-POLERING

Chrome, aluminium samt rustfrit stål – Næsten alle kender den almindelige autosol og de fleste har også oplevet, at få et blankt resultat, men desværre med en ridset overflade og et resultat som kun er holdbart I en kort periode. Dette skyldes at overfladen efter behandlingen står åben og ikke er beskyttet, derfor tager den hurtigt imod skidt, snavs og oxider.

Vi behandler alle overflader med Meguiar´s metal polish, som ikke bare er en hurtig blankning, men en langtidsholdbar behandling uden ridser og hvide afkalkninger.