Prisliste

Har du specielle ønsker, hører vi gerne fra dig

 • WASH ‘N’ WAX - FRISK REN BIL, MENS DU VENTER
  Fra kr. 299,-
  Luksus bilvask. Bilen håndvaskes grundigt, fælge renses, dæksider gives Wheel shine, lakken behandles med spray vask, ruder pudses udvendig. Husk at bestille tid.
 • KABINERENGØRING
  Fra kr. 900,-
  Inkluderet i prisen: Måtter vaskes og renses, kabine + sæder støvsuges grundigt. Instrumentbord, dørsider mm. renses og primes med antistatiske produkter, som efterlader en silkemat overflade som ikke tiltrækker støv. Ruder pudses indvendig.
 • KABINERENGØRING LUKSUS
  Fra kr. 1.500,-
  Inkluderet i prisen: Måtter vaskes og renses, gulvtæpper renses, kabine + sæder støvsuges, grundig sæderensning med imprægnering af stof og lædersæder. Instrumentbord, dørsider mm. renses og primes med antistatiske produkter, som efterlader en silkemat overflade, der ikke tiltrækker støv. Ruder pudses indvendigt.
 • PAKKE 1 - FRI FOR TJÆRE OG FLYVERUST
  Fra kr. 1.500,-
  Inkluderet i prisen: Bilen vaskes grundigt, inkl. dørfalser, tankdæksel og motorrum. Fælge afrenses for bremsestøv og vaskes, derefter gives dækkene wheelshine. Lakken afrenses for tjære, flyverust og bremsestøv. Lakken poleres op med en let polish og herefter en polervoks. Ruder pudses udvendigt, og udvendig vinyl og plast opfriskes.
  OBS – fjerner kun mindre vaskeridser.

  Denne behandling holder ca. 10-12 uger, afhængig af vask. Vi anbefaler altid Meguiar’s shampoo, hvorved holdbarheden forlænges.

 • PAKKE 2 - VOKSFORSEGLING
  Fra kr. 2.500,-
  Inkluderet i prisen: Bilen vaskes grundigt, inkl. dørfalser, tankdæksel og motorrum. Fælge afrenses for bremsestøv og vaskes, derefter gives dækkene wheelshine. Lakken afrenses for tjære, flyverust og bremsestøv. Først poleres den op med en lakrens som fjerner vaskeridser i lakken, herefter poleres bilen grundigt op med polish, som giver lakken dybde og glans. Bilen poleres til sidst med en blød voks, som giver en flot perlende effekt på lakken, samt forhindrer skidt og snavs i at sætte sig fast. Ruder pudses udvendigt og indvendigt samt opfriskning af udvendig vinyl og plast.
  OBS – fjerner flere vaskeridser.

  Denne behandling holder ca. 25-30 uger, afhængig af vask. Vi anbefaler altid Meguiar’s shampoo, hvorved holdbarheden forlænges.

 • PAKKE 3 - LANGTIDSHOLDBAR LAKKONSERVERING
  Fra kr. 3.500,-
  Inkluderet i prisen: Bilen vaskes grundigt, inkl. dørfalser, tankdæksel og motorrum. Fælge afrenses for bremsestøv og vaskes, derefter gives dækkene wheelshine. Lakken afrenses først for tjære, flyverust og bremsestøv, herefter poleres op med en grov lakrens, som fjerner ridser i lakken, hvorefter bilen poleres grundigt op med 2 x polish, som giver lakken ekstra dybde og glans. Bilen gives til sidst lakkonservering, der er en langtidsholdbar beskyttelse af lakken der forhindrer skidt og snavs i at sætte sig fast. Ruder pudses udvendigt og indvendigt, samt opfriskning af udvendig vinyl og plast. På denne luksus pakke gives der lakkonserveringscertifikat. Beskytter lakken i op til et år.
  OBS – giver længere beskyttelse og fjerner flere vaskeridser.

  Denne behandling holder ca. 45-50 uger, afhængig af vask. Vi anbefaler altid Meguiar´s shampoo, hvorved holdbarheden forlænges.

 • MEGUAIR’S HIGH END POLERING
  Fra kr. 4.200,-
  Inkluderet i prisen: Den ultimative overfladebehandling, indebærer vådslibning af lakken og efterfølgende behandling der skaber en krystalhård overflade, som ridser fra daglig brug og vask ikke kan trænge igennem.

  Denne behandling holder op til 1,5 år, afhængig af vask. Vi anbefaler altid Meguiar´s shampoo, hvorved holdbarheden forlænges.

 • BÅDE
  Fra kr. 350/fod
  Polering af din båd.
 • CAMPINGVOGNE
  Fra kr. 500/meter
  Polering af campingvogn udvendigt (ej taget).

Alle priser er inkl. moms og miljøtillæg